Yritys

OLEMME MUUTTANEET!
Katso yhteystiedot ja ota yhteyttä >>

 


Länsimainos – 25 vuotta alalla
Olemme nähneet huikean kehityksen, mikä alalla on tapahtunut. Pyrimme kaikessa ottamaan huomioon asiakkaan tarpeet ja ympäristöarvot. Tulostamme tulostimella, jonka väreillä on Joutsenmerkki ainoana tulostimena Suomessa. Pyrimme myös mahdollisuuksien mukaan käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja, ja toivomme myös asiakkaittemme arvostavan samoja arvoja.

        


 

Elido Yrityspalvelut – viestisi kaikki vaiheet, ideasta konkretiaan.
Elido Oy on kokonaisvaltainen kommunikaatiotoimisto: saat yhdessä paketissa aivan kaiken, mitä tarvitset viestisi perille menemiseen. Mainonnasta markkinointiin, digiratkaisuista myymälämateriaaleihin, PR-suhteista messuosastoihin, kuvauksista kuvituksiin, suurkuvista teippauksiin.

Lyhyesti: viestisi hallinta suunnittelusta asennukseen, ideasta konkretiaan.
Näytämme vahvuutenne. Tutustu Elidoon >>

Menestyjät 2017, Elido Oy kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoon Kauppalehti Oy:n menestyjäluokituksessa.

ELIDO OY - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku

Kasvajat 2017, Elido Oy:n liikevaihdon keskimääräinen vuosittainen kasvu on ylittänyt päätoimialan keskitason vähintään kymmenellä prosenttiyksiköllä viimeisten kolmen mittausvuoden aikana. Liikevaihto on kasvussa myös tuoreimpana mittausvuonna. Sertifikaatti on Kauppalehti Oy:n myöntämä.

Suomen Vahvimmat

Kesäkuussa 2017 Elido Oy sai Bisnode Oy:n myöntämän AA-luottoluokituksen, joka on merkki erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista.